دوربینهای مداربسته از جمله کاربردیترین دستگاههایی هستند که امروزه به وفور مورد استفاده قرار میگیرند. این دستگاهها نه تنها در مکانهای عمومی بلکه در برخی مکانهای خصوصی هم استفاده میشوند. نکته حائز اهمیت در رابطه با دوربینهای مداربسته راه و روشهای مشاهده تصاویر حاصل از آنها است. یعنی شما باید بتوانید تصاویری که توسط دوربین ضبط میشود را از طرق مختلف ذخیره کرده یا اینکه تماشا کنید.
روشهای مختلفی وجود دارند که میتوان از طریق آنها انتقال تصویر دوربین مداربسته را انجام داد، از این رو ممکن است شما هم در این زمینه وارد یک چالش بزرگ شوید و نتوانید برای آن تصمیم گیری کنید؛ از این رو ما تصمیم گرفتیم که همه روشهای انتقال تصویر دوربین مداربسته را با جزئیات دقیق و کامل در اختیارتان قرار دهیم تا تصمیمگیری برایتان آسانتر شود و این کار را به راحتی انجام دهید. پس ادامه این مطلب را هرگز از دست ندهید.
برای انتقال تصویر دوربین مداربسته چه روشهایی وجود دارد؟
قبل از هر چیز باید بدانید انتقال تصویر را به چه دلیلی انجام میدهید. در واقع هدف از انتقال تصویر دوربین مداربسته تماشای آن بر روی یک پلتفرم دیگر یا ذخیره آن است که باعث میشود شما از شرایط فعلی محیط مورد نظر اطلاعات کاملی داشته باشید و همچنین در صورت وجود هرگونه اتفاق سریعاً مطلع گردید. علاوه بر آن ضبط و ذخیره این ویدیوها سبب داشتن مدارک کامل جهت هرگونه اتفاق خواهد بود. این اتفاقات ممکن است شامل تصادفات، سرقت یا آتش سوزی و غیره شوند. روشهای انتقال تصویر دوربین مداربسته به شرح زیر است:
روش انتقال تصویر با سیم
در این روش همانطور که از نام آن مشخص است نصب دوربین مداربسته با استفاده از سیم و کابلهای مختلف انجام میشود. برای انتقال تصویر نیز باید حتماً از یکی از کابلهای کواکسیال، کابل فیبر نوری و کابل شبکه UTP استفاده نمود.
روش انتقال تصویر بی سیم
در این نوع انتقال تصویر دیگر نیازی به کابل و سیم برای نصب دوربین مداربسته نیست بلکه برای انتقال تصویر آن هم از شبکههای وای فای، فرکانسهای رادیویی مادون قرمز و لیزر استفاده میکنند.
روش انتقال تصویر با شبکه IP
از جمله روشهای دیگری که برای انتقال تصویر دوربین مداربسته مورد توجه قرار گرفته انتقال تصویر تحت شبکه است. این روش در واقع روشی پیشرفتهتر از دو روش قبلی بوده و همچنین هزینه مناسبتری دارد. گذشته از این موضوع کارایی و امنیت بیشتری را نیز فراهم آورده است.
انواع روشهای انتقال تصویر تحت شبکه
اکنون که دیگر روشهای مختلف انتقال تصویر دوربین مداربسته را متوجه شدید قصد داریم انتقال تصویر تحت شبکه را با جزئیات بیشتری در اختیارتان قرار دهیم زیرا این روش امروزه بیشتر از هر روش دیگری استفاده میشود و دیگر خبری از روشهای قدیمی و سخت انتقال تصویر با سیم و بی سیم از میان رفته است. در ادامه انواع انتقال تصویر تحت شبکه را بررسی نمودهایم:
روش انتقال تصویر تحت شبکه با آی پی استاتیک
احتمالاً شما هم نمیدانید منظور از آی پی استاتیک چیست، که در این زمینه باید بگوییم زمانی که شما تنظیمات کامل را بر روی کامپیوتر یا دستگاه مورد نظر انجام میدهید و تصاویر دوربین مداربسته را دریافت میکنید، در حقیقت در هر بار ارسال تصاویر دوربین مداربسته یک آی پی جدید دریافت خواهید کرد. حتی اگر خارج شده و مجدداً وارد برنامه شوید باز هم آیپی جدیدی دریافت خواهید کرد. آی پیهای جدید با هر بار خاموش و روشن کردن نیز تغییر میکنند و برای هر بار استفاده آی پی جدیدی در اختیار شما قرار خواهد گرفت. اما نکته مهم دیگر این است که با وجود آیپیهای متغیر نمیتوان تصاویری دقیق و کامل داشت بنابراین آی پی استاتیک میتواند سبب ثبات آی پی و دریافت تصاویر و ویدیوهای مختلف آن هم از طریق تنظیمات مودم و وای فای شود.
انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون آیپی استاتیک و به واسطه DDNS
همانطور که وجود آیپیهای مختلف و متغیر دریافت و انتقال تصاویر و ویدیوهای حاصل از دوربین مداربسته را با مشکل مواجه میسازد و شما در این روش از آی پی استاتیک استفاده نمیکنید، در این روش میتوان با استفاده از DDNS این مشکل را به طور کامل رفع کرد به طوری که در این روش شناسههای کاربری ثابتی در اختیار شما قرار میگیرند. بنابراین با هر بار ارسال آیپیهای متغیر در واقع شما با شناسه ثابت خود تصاویر و ویدیوها را دریافت میکنید. این موضوع باعث میشود که دیگر تغییرات آی پی بر روی انتقال تصویر شما تاثیری نداشته باشد. از جمله مواردی که در روش انتقال تصویر دوربین مداربسته به واسطه DDNS مورد استفاده قرار میگیرند شامل ChangeIP.comNoip.com ،DNSExit.com ،Afriad DDNS،Dyn میشود.
انتقال تصویر دوربین مداربسته با وجود شبکه محلی
روش دیگری که برای انتقال تصویر دوربین مداربسته مورد استفاده قرار گرفته است، مربوط به شبکه محلی میشود که در این روش با استفاده از کابل و سیم تصاویر دوربین مداربسته را دریافت میکنند. باید به این موضوع نیز توجه داشته باشید که در این روش دیگر نیازی به اینترنت نیست؛ زیرا همه چیز با کابل انجام میشود و با توجه به اینکه اینترنتی وجود ندارد پس آیپیهای متغیر هم وجود نخواهند داشت و همه تصاویر با آی پی ثابت منتقل خواهند شد. برای این روش نیازی به خط تلفن و شبکه اینترنت نیست اما انتقال تصاویر هم در محدوده خارج از همان محل امکانپذیر نخواهد بود و باید تمام تصاویر را از همان محل دریافت کنید.
انتقال تصویر دوربین مداربسته به روش P2P
در این روش انتقال تصویر دوربین مدار بسته بدون وجود آیپیهای استاتیک انجام خواهد شد. در واقع این روش به صورتی است برای دریافت تصاویر و ویدیوهای مختلف نیازمند سرور خواهیم بود. سرورهایی که توسط شرکتهای تولید کننده دوربین مداربسته به صورت مجزا ارائه میشوند امکان دریافت و انتقال تصاویر را نیز ممکن خواهند کرد. در این روش میتوانید با نصب نرمافزارهای مختلف بر روی گوشی موبایل و کامپیوتر امکان دریافت تصاویر و ویدیوهای مربوط به دوربین مداربسته را در هر زمان و هر مکانی داشته باشید. این موضوع را از یاد نبرید که برای ساخت چنین نرمافزارهایی وجود نام کاربری و رمز عبور یا استفاده از کد QR لازم و ضروری است.
مطالب مرتبط
Neutrik NE8MXR-B-TOP
کانکتور اترکان با طراحی ویژه برای مقاومت در شرایط سخت محیط بیرون ساخته شده است. این محصول برای اتصال به تجهیزات مختلف مانند جعبههای صوتی صحنه، میکسرها، لامپهای LED، تجهیزات روشنایی و سوئیچهای شبکه کاربرد دارد.
این کانکتور دارای پوستهای جدید است که قابلیت جمعشدن دارد و همچنین از مقاومت در...
بهروزرسانی جدید برای پردازشگر افکتها، قابلیتهای جدید و بهبودهای عملیاتی متعددی را ارائه میدهد. این بهروز رسانی شامل پشتیبانی از 96 کیلوهرتز در تمامی 1600 الگوریتم، طراحی الگوریتمهای جدید مخصوص صدا، پشتیبانی RNBO، و افکتهای جدید از H90 Harmonizer میشود.
الگوریتمهای جدید عبارتند از:
VocalShift: ارائه دو صدای مستقل با تغییر گام...
شرکت اکنون محصولاتش را با روکشهای فلزی متنوع مانند کروم، برنج، طلا و نیکل ارائه میدهد. این روکشها بر روی کابینهای بلندگو، توریهای فلزی و لوازم جانبی خاص قابل اجرا بوده و علاوه بر رنگهای سفارشی و چوب طبیعی، برای استفاده داخلی و خارجی مناسب هستند. با تأمین مواد اولیه...