به لطف پیشرفت‌های سریع در فناوری و کسب‌وکار — به ویژه تحول دیجیتال که به دلیل بیماری کرونا سرعت گرفته است — سیستم‌های صوتی در مقایسه با گذشته سریع‌تر قدیمی می‌شوند. کسب‌وکارها، سازمان‌ها و مؤسسات باید به‌روز باشند تا قادر باشند کیفیت حرفه‌ای صوتی را برای رویدادها، تجربه‌های مشتری و جلسات کارکنان ارائه دهند.

اما چگونه یک مدیر فناوری اطلاعات یا مدیر تأسیسات می‌تواند بداند که زمان ارتقاء سیستم صوتی فرا رسیده است؟ در این راهنما نگاهی دقیق‌تر به برخی از مهم‌ترین علائمی که نشان می‌دهند زمان ارتقاء سیستم صوتی فرا رسیده است خواهیم داشت و اینکه چگونه می‌توان این فرآیند را ساده‌تر کرد.

نشانه‌های رایج

با گذشت زمان، حتی بهترین سیستم‌های صوتی هم نیاز به ارتقاء پیدا می‌کنند زیرا سخت‌افزار در مراحل پایانی چرخه خود، عملکرد و کارآیی خود را از دست می‌دهد. با این حال، همانند زوال بینایی، این سیستم‌ها هم ممکن است به تدریج کاهش کیفیت را تجربه کنند به‌طوری که ممکن است تا زمانی که خروجی را با یک سیستم جدید مقایسه نکرده باشید، متوجه نیاز به ارتقا سیستم نشوید.

این نشانه‌های اولیه می‌توانند به شما هشدار دهند که مشکلی وجود دارد و زمان آن رسیده که به ارتقاء فکر کنید:

  • خرابی‌های صوتی یا نیاز به تعمیرات مکرر تجهیزات صوتی موجود
  • کیفیت صدا، حجم یا سرعت سیستم دیگر نیازهای کاربران را برآورده نمی‌کند
  • طراحی‌های قدیمی که نگرانی‌های ارگونومیک یا بصری ایجاد می‌کنند
  • کابل‌هایی که خطرات ایمنی فیزیکی ایجاد می‌کنند
  • گسترش فیزیکی کسب‌وکار که فراتر از آنچه سیستم‌های صوتی اولیه برای آن ساخته شده‌اند خواهد بود
  • پلتفرم‌های مجازی جدید که نیازهای صوتی متفاوتی نسبت به آنچه سیستم صوتی فعلی شما ارائه می‌دهد دارند
  • سیاست‌های جدید که قابلیت‌ها، خدمات و انتظارات کارکنان را افزایش می‌دهند

این نشانه‌های هشداردهنده اغلب یکی پس از دیگری ظهور می‌کنند. در صورتیکه این مسائل را شناسایی کنید، می‌توانید قبل از اینکه به مشکلات شدیدتر و احتمالاً پرهزینه‌تری تبدیل شوند، آن‌ها را مدیریت کنید.

مدیریت ارتقاء و انتقال

زمانی که یک سازمان تصمیم به ارتقاء سیستم‌های صوتی خود می‌گیرد، داشتن یک برنامه انتقال قوی کلید موفقیت پروژه است. چندین عامل برای توسعه نقشه راه ارتقاء سیستم صوتی باید در نظر گرفته شوند.

ارزیابی فضاهایی که با سیستم‌های صوتی جدید تجهیز می‌شوند: لازم است بررسی شوند که فضاهای مورد نظر چگونه استفاده می‌شوند یا خواهند شد. برای مثال، یک اتاق کنفرانس کوچک که عمدتاً برای ویدئو کنفرانس با کارکنان از راه دور استفاده می‌شود، نیازهای خاصی دارد. این دانش می‌تواند به تعیین سیستم‌ها و راه‌حل‌های مناسب برای دستیابی به هدف مشخص شده برای فضا کمک کند.

مشاوره با یک کارشناس حرفه‌ای صوتی و تصویری: هر چقدر هم که چشم‌انداز شما برای دستیابی به یک سیستم ارتقاء یافته روشن باشد، نیاز به یک کارشناس فنی دارید تا این چشم انداز را به یک برنامه قابل دستیابی تبدیل کند که به شکلی مؤثر اجرا شود. یک کارشناس حرفه‌ای صوتی و تصویری می‌تواند نقاط ضعف ممکن در چشم‌انداز را شناسایی کرده، چالش‌ها را پیش‌بینی کند و یک برنامه انتقال که کمترین اختلال را ایجاد خواهد کرد، توسعه دهد. کارشناس آوادیس گروپ همچنین می‌تواند آموزش‌های لازم برای نگهداری و کار با سیستم جدید را ارائه دهد.

زمان‌بندی ارتقاء: در طول انتقال از سیستم‌های قدیمی به جدید، شناسایی زمان‌های مناسب که رویدادهای بزرگ در طول آن‌ها برگزار نمی‌شوند یا کارکنان ممکن است در محل حاضر نباشند، مانند آخر هفته‌ها یا در طول تعطیلات برنامه‌ریزی‌شده، بسیار مفید خواهد بود. زمان‌بندی مناسب می‌تواند اختلالات ناشی از نصب تجهیزات صوتی جدید را به حداقل برساند.

مناطق کلیدی برای ارتقاء

ارتقاء سیستم صوتی می‌تواند تمام بخش‌های کسب‌وکار یا سازمان شما را بهبود یبخشد. با این حال، این مناطق به‌ طور ویژه از این ارتقا بهره‌مند خواهند شد.

اتاق‌های کنفرانس

اتاق‌های کنفرانس به بخش مهمی از مدل‌های نیروی کار ترکیبی امروزی تبدیل شده‌اند و سیستم‌های صوتی و تصویری باید صدای با کیفیت حرفه‌ای، ضبط هوشمند و ویدئو را در این منطقه ارائه دهند. سهولت استفاده بسیار مهم است، در غیر این صورت کارکنان IT زمان زیادی را صرف رفع مشکلات متعدد خواهند کرد.

دستگاه‌های ویدئوبار مانند Bose Professional Videobar VB-S و Bose Professional Videobar VB1 قابلیت‌های صوتی و کنفرانس تصویری مورد نیاز برای پلتفرم‌های محبوب همکاری و ارتباطات امروزی مانند Zoom، Google Meet و Microsoft Teams را فراهم می‌کنند. این دستگاه‌ها انعطاف‌پذیری مطلوبی نیز دارند و می‌توانند برای فضاهای کنفرانس خاص بهینه‌سازی شوند و کیفیت صدا و تصویری را ارائه دهند که همکاری را به بخشی طبیعی از جریان کاری روزانه تبدیل می‌کند. علاوه بر این، کار با آن‌ها آسان است و به افراد اجازه می‌دهد جلسات را بدون نیاز به پشتیبانی فنی قابل توجه برگزار کنند.

آمفی‌تئاترها و فضاهای رویداد

ارتقاء سیستم صوتی در فضای اصلی رویداد می‌تواند تجربه شرکت‌کنندگان را متحول کردخ و حتی یک جلسه شرکتی را به یک رویداد حرفه‌ای تبدیل کند، خواه با تجهیزات صدای قدرتمند یا گزینه‌های سیستم صوتی ساده‌تر.

با فناوری امروز، به‌راحتی می‌توان تجربه صوتی حتی بزرگ‌ترین فضاها را بهینه کرد. به عنوان مثال، فناوری DeltaQ نسل بعدی طراحی تجهیزات بلندگو با الگوهای پوشش قابل انتخاب است که صدا را به‌طور دقیق‌تر به سمت مخاطب هدایت می‌کند تا بهترین کیفیت صدا و وضوح صوتی را در سراسر منطقه شنیداری ارائه دهد.

برای فضاهایی با دغدغه‌های زیبایی‌شناختی، فناوری‌هایی مانند EdgeMax امکان نصب صوتی سقفی را فراهم می‌کنند که می‌تواند با هر چشم‌انداز معماری سازگار شود. برای فضاهای سفارشی‌تر، راه‌حل‌هایی مانند DesignMax 15، می‌توانند تجربه صوتی را برای یک فضای منحصر به فرد تنظیم کنند.

لابی‌ها و راهروها

کیفیت صدا در مناطق عمومی مانند لابی‌ها و راهروها جنبه‌ای است که اغلب نادیده گرفته می‌شود اما در عین حال بسیار مهم است. وضوح بهبود یافته برای اعلان‌ها و موسیقی پس‌زمینه می‌تواند تأثیر مثبتی بر تجربه کارکنان و مشتریان داشته باشد و بازدهی مطلوبی را ایجاد کند. مناطق پرتردد همانند فرودگاه‌ها، سیستم صوتی فرودگاه اغلب پیکربندی‌ها و نیازهای منحصر به فردی دارند. گزینه‌هایی مانند FreeSpace FS امکان پیکربندی آسان را فراهم می‌کنند.

نوسازی صدا

یک سیستم صوتی قدیمی می‌تواند باعث به وجود آمدن چالش‌ها و مشکلات نگهداری قابل توجهی برای کسب‌وکارها، سازمان‌ها و مؤسسات در هر صنعتی شود. با توجه به سرعت توسعه و فعالیت‌ها، یک مشکل کوچک در سیستم‌های صوتی و تصویری می‌تواند به سرعت به یک بحران کامل تبدیل شود و هزینه‌ای بیشتر از ارتقاء را رقم بزند.

در نهایت، ارتقاء سیستم‌های صوتی می‌تواند چالش‌های مربوط به تجهیزات قدیمی را از بین ببرد و صدای بهینه‌ای را که سازمان‌های امروزی به آن نیاز دارند، ارائه دهد. به عنوان بخشی از برنامه مدیریت چرخه عمر سخت‌افزار یک سازمان، بررسی عملکرد و طول عمر تجهیزات — از جمله سیستم‌های صوتی و تصویری — برای پاسخگویی به نیازهای متغیر دنیای کسب‌وکار امروز بسیار مهم است.