مدرسه علمیه مروی تهران از اولین مدارس علوم دینی شیعه قرن سیزده و چهارده هجری قمری است. مدرسه مروی را خاستگاه مکتب فلسفی تهران قلمداد کرده‌اند. تاریخ بنا در کتیبه، سال ۱۲۳۱ق را نشان می‌دهد. مدرسه مروی بزرگ و کوچک، جمعاً به مساحت چهارهزار و پانصد متر مربع به پلاک ۴۷۳۰ در منطقه ۱۲ شهر تهران واقع است. مسجد و مدرسه خان مروی را محمدحسین خان ملقب به فخرالدوله والی مرو در زمان سلطنت فتحعلی شاه قاجار بنا کرد به همین دلیل این مدرسه را خان مروی نامیده‌اند. صحن این مدرسه، مستطیل‌شکل است و شامل چندین حجره و سه مدرس و یک کتابخانه، مشتمل بر کتاب‌های مهم قدیمی و چند باغچه و حوض بزرگ است. اطاق‌هایش گنجایش اقامت و تحصیل دویست نفر طلبه شب‌خواب را دارد. در قسمت جنوبی صحن، مسجد وسیعی واقع است مشتمل بر محرابی بلند که آب‌انبار بزرگی، برای استفاده عموم زیر آن بنا شده است.

مدرسه علمیه مروی تهران، در زمان پهلوی دوم، تبدیل به دبستان و دبیرستان شد. بعد از انقلاب اسلامی ایران احیا شده و هم اکنون طلبه ها در این مکان مشغول تحصیل علوم دینی هستند. ملا عبدالله زنوزی از سال ۱۲۳۷ق تا پایان عمر به مدت ۲۰ سال در این مدرسه فلسفه و حکمت تدریس می‌کرده است.

شرکت طرح و اندیشه در این پروژه، با استفاده از برندهای مطرح، سیستم صوت و تصویری را برای فضاهای مختلف این پروژه فراهم کرده است. این سیستم با استفاده از تکنولوژی انتقال صوت و تصویر در بستر شبکه، این امکان را فراهم می‌کند که کل پروژه از طریق یک تبلت قابل کنترل باشد و بهترین کیفیت صدا و تصویر را برای پروژه به ارمغان می‌آورد.

راه‌حل‌های استفاده شده